BY/112 057.01

Республиканское унитарное предприятие "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по механизации сельского хозяйства"

орган по сертификации пищевой продукции

Status of registry entry Canceled

Date of granting accreditation (initial accreditation)
Jul 29, 2002
Start and end dates of the accreditation cycle
Dec 24, 2014 - Dec 24, 2017
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17065-2013 (ISO/IEC 17065:2012)
Current status of accreditation certificate: withdrawn в связи с окончанием срока приостановления действия аттестата аккредитации
Date of accreditation status change: Jun 16, 2017
Legal entity
Full name
Республиканское унитарное предприятие "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по механизации сельского хозяйства"
Short name
РУП "НПЦ НАН Беларуси по механизации сельского хозяйства"
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Президенту Республики Беларусь / Национальная академия наук Беларуси
Location address
ул. Кнорина, 1, комната 17 (2 этаж), 220049, г. Минск
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
100230575
State registration date
24.01.1995
Position of the Legal entity`s Head
Генеральный директор
Name of the Legal entity`s Head
Комлач Дмитрий Иванович
Phone
375172720291
Fax
375172720291
E-mail
info@belagromech.by
Conformity assessment body
Full name
орган по сертификации пищевой продукции
Location address
ул. Кнорина, д.1, корпус 4, 220049, г. Минск
Position of the CAB Head
Генеральный директор
Name of the CAB Head
Бакач Николай Георгиевич
Phone
280-32-89
Fax
280-32-89
E-mail
sertificat.belagromech@tut.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Кнорина, д.1, корпус 4, 220049, г. Минск
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
100230575
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 416 of Jun 16, 2017
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 363 of Dec 16, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 294 of Apr 1, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 288 of Mar 11, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 270 of Jan 15, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 270 of Jan 15, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 270 of Jan 15, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 270 of Jan 15, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 265 of Dec 28, 2015
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 218 of Jun 26, 2015
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 192 of Feb 20, 2015
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 180 of Dec 24, 2014
Date of last change of registry entry: Jun 16, 2017
Full scope of accreditation

Приложение №1, редакция 01 от 01.04.2016 (1_11646.doc)

Condensed scope of accreditation

Приложение 1 к аттестату аккредитации № BY/112 057.01 от 29.07.2002 на бланке № 0000089 на 2 листах Редакция 01 ОБЛАСТЬ АККРЕДИТАЦИИ от "01" апреля 2016 года Продукты пищевые 10 Продукты из рыбы, приготовленные или консервированные прочими способами (кроме готовых рыбных блюд) 10.20.25 Икра и ее заменители 10.20.26 Ракообразные, переработанные или консервированные прочими способами; моллюски и прочие водные беспозвоночные, переработанные или консервированные прочими способами 10.20.34


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45