Открытое акционерное общество "Речицкий комбинат хлебопродуктов"
производственная лаборатория филиала "Советская Белоруссия"
Status of registry entry Canceled
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Apr 12, 2023 - Apr 12, 2028
-
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Legal entity
- Full name
- Открытое акционерное общество "Речицкий комбинат хлебопродуктов"
- Short name
- ОАО "Речицкий КХП"
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Фрунзе, д. 1, 247500, г. Речица, Речицкий район, Гомельская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 400145266
- State registration date
- 03.07.1991
- Position of the Legal entity`s Head
- И.о. генерального директора, главный инженер
- Name of the Legal entity`s Head
- Леоненко Николай Сергеевич
- Phone
- 375234077299
- Fax
- 375234077299
- E-mail
- info@rkhp.by
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория филиала "Советская Белоруссия"
- Location address
- 247501, д. Горошков, Речицкий район, Гомельская область
- Position of the CAB Head
- Заведующая лабораторией
- Name of the CAB Head
- Гурская Маргарита Михайловна
- Phone
- 375234077267
- Fax
- 375234077299
- E-mail
- laboratoriya.filialasb@mail.ru
Address of the place of implementation of accreditation activities
247501, д. Горошков, Речицкий район, Гомельская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
400145266
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1902 of Jun 20, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1804 of Dec 20, 2024
Date of last change of registry entry: Jun 20, 2025
- Full scope of accreditation
-
Приложение №1, редакция 01 от 12.04.2023 (2.1546 .doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Мясо: свинина, говядина. Изделия колбасные варенные. Изделия колбасные полукопченые варено-копченые, сыровяленые и сырокопченые. Колбасы ливерные. Продукты из свинины. Полуфабрикаты мясные натуральные, фарши мясные. Вода питьевая. Пищевые продукты: говядина, свинина и продукты из них.