Открытое акционерное общество "Глубокский мясокомбинат"
производственная лаборатория
Status of registry entry Canceled
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Feb 27, 2001 - Feb 28, 2015
Legal entity
- Full name
- Открытое акционерное общество "Глубокский мясокомбинат"
- Short name
- ОАО "Глубокский мясокомбинат"
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Московская, 81, 211800, г. Глубокое, Витебская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 300019501
- State registration date
- 24.06.1991
- Position of the Legal entity`s Head
- Директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Дук Анатолий Андреевич
- Phone
- (8-02156) 2 61 33
- Fax
- (8-02156) 2 62 79
- E-mail
- info@glubmk.by
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория
- Location address
-
- Position of the CAB Head
- Name of the CAB Head
- Кондерская Татьяна Сергеевна
- Phone
- (8-02156) 2-11-56
- Fax
- E-mail
Address of the place of implementation of accreditation activities
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
300019501
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 185 of Jan 23, 2015
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 137 of May 30, 2014
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 111 of Oct 11, 2013
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Feb 26, 2010
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Jun 15, 2009
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Apr 15, 2009
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Feb 28, 2007
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Feb 28, 2006
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Dec 15, 2004
Date of last change of registry entry: Jan 23, 2015
- Full scope of accreditation
-
Дополнение №1 (1_6053.doc)
-
(1_7509.doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Мясо, свинина, конина, продукты из мяса и полуфабрикаты, мука кормовая животного происхождения, пищевые добавки, колбасные изделия, специи, топленые животные жиры, вода питьевая, крупяные продукты, пряности и приправы, сахар, соль поваренная, яйца, лук репчатый, чеснок, картофель, морковь, капуста, мука, сухое обезжиренное молоко, объекты окружающей среды