Минское областное унитарное предприятие "Слуцкий консервный завод"
производственная лаборатория
Status of registry entry Canceled
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Mar 21, 2000 - May 29, 2014
Legal entity
- Full name
- Минское областное унитарное предприятие "Слуцкий консервный завод"
- Regulator
-
- Location address
- ул. Ленина, 104, 223610, г. Слуцк, Минская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- State registration date
- (not set)
- Position of the Legal entity`s Head
- Name of the Legal entity`s Head
- Бондарев Дмитрий Николаевич
- Phone
- (8-01795) 5-23-68
- Fax
- E-mail
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория
- Location address
- ул. Ленина, 104, 223610, г. Слуцк, Минская область
- Position of the CAB Head
- Name of the CAB Head
- Цагойко Светлана Иосифовна
- Phone
- (8-01795) 5-23-68
- Fax
- E-mail
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Ленина, 104, 223610, г. Слуцк, Минская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
Не задано
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 135 of May 16, 2014
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of May 25, 2009
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of May 2, 2006
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of May 2, 2003
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of May 2, 2003
Date of last change of registry entry: May 16, 2014
- Full scope of accreditation
-
(Олл.аккр.Слуцк конс 2009.doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Продукты пищевые растительного происхождения; яблоки свежие для промышленной переработки, спирт этиловый ректификованный из пищевого сырья, сахар-песок, соль пищевая поваренная, кислота лимонная, уксус спиртовой пищевой; экстракты плодовые и ягодные; продукты томатные концентрированные; грибы маринованные, отварные и соленые для промышленной переработки; огурцы соленые, помидоры соленые, капуста квашеная; соки полуфабрикаты плодово-ягодные, соки плодовые и ягодные, соки и напитки овощные и плодоовощные, сок березовый натуральный, консервы «Соки березовые«, соки плодовые и ягодные концентрированные, плоды и ягоды протертые или дробленые с сахаром; консервы - первые обеденные блюда, консервы - вторые обеденные блюда, маринады овощные, соусы и кетчупы; консервы - салаты, «Рагу овощное«, «Икра из свежих овощей«, горошек зеленый; соки плодовые и ягодные сброжено-спиртованные, виноматериалы плодовые, вина плодовые, вода питьевая