BY/112 2.2302

Открытое акционерное общество "Березовский сыродельный комбинат"

производственная лаборатория

Status of registry entry Canceled

Start and end dates of the accreditation cycle
Dec 14, 2015 - Dec 14, 2020
Standart identification: СТБ ИСО/МЭК 17025-2007 (ISO/IEC 17025:2005)
Legal entity
Full name
Открытое акционерное общество "Березовский сыродельный комбинат"
Short name
Березовский сыродельный комбинат
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
Location address
ул. Свердлова, 28, 225209, г. Береза, Березовский район, Брестская область
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
200022701
State registration date
18.06.1991
Position of the Legal entity`s Head
Директор
Name of the Legal entity`s Head
Мороз Геннадий Иванович
Phone
375164345375
Fax
375164345050
E-mail
assistant@cheese.by
Conformity assessment body
Full name
производственная лаборатория
Location address
ул. Свердлова, 28, 225209, г. Береза, Брестская область;ул. В.Калютко,23, 225295, г.Ивацевичи; ул.Советская, 102, 225800, г.Иваново
Position of the CAB Head
Начальник
Name of the CAB Head
Токинова Галина Ивановна
Phone
375164322321
Fax
375164345050
E-mail
lab@cheese.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Свердлова, 28, 225209, г. Береза, Брестская область;ул. В.Калютко,23, 225295, г.Ивацевичи; ул.Советская, 102, 225800, г.Иваново
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
200022701
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 709 of Oct 4, 2019
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 656 of May 31, 2019
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 603 of Jan 18, 2019
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 595 of Dec 21, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 595 of Dec 21, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 595 of Dec 21, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 595 of Dec 21, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 560 of Sep 24, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 531 of Jul 13, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 428 of Jul 28, 2017
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 428 of Jul 28, 2017
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 428 of Jul 28, 2017
Date of last change of registry entry: Oct 4, 2019
Full scope of accreditation

Приложение № 1, редакция 03 от 21.12.2018 (2.2302.docx)

Приложение №1, Дополнение №1, редакция 01 от 31.05.2019 (2.2302.doc)

Condensed scope of accreditation

Пищевые продукты: молоко и молочные продукты, пахта, сливки, кефир, сметана, творог, сахар молочный, сыворотка, напитки кисломолочные, сыры, сыры плавленые, пудинг, продукты творожные, крем сливочный, глазурь, молоко сгущенное, напиток-коктейль, молоко сухое, концентрат сывороточный, продукт молочный "Белакт", комплекс белково-углеводный витаминный "Бизон", сыворотка молочная сухая, концентрат напитка "Атлет", продукт йогуртный с бифидобактериями, продукты кисломолочные, масло коровье, мороженое, майонез, концентрат сывороточный, мед сахарный янтарный, вода питьевая, вода сточная, заменитель цельного молока, казеин, окружающая среда, припасы и материалы, рабочие места и территория объектов народного хозяйства. (Соглашение)


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45