Браславское районное потребительское общество
отдел качества, стандартизации и лабораторного контроля
Status of registry entry Canceled
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Sep 26, 2011 - Sep 26, 2016
Legal entity
- Full name
- Браславское районное потребительское общество
- Short name
- Браславское райпо
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Белорусский республиканский союз потребительских обществ
- Location address
- ул. Садовая, 2, 9, г. Браслав, Витебская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 300329632
- State registration date
- 30.12.1992
- Position of the Legal entity`s Head
- Председатель правления
- Name of the Legal entity`s Head
- Бабенко Людмила Ивановна
- Phone
- 375215321820
- Fax
- E-mail
Conformity assessment body
- Full name
- отдел качества, стандартизации и лабораторного контроля
- Location address
- ул. Дзержинского, 37а, 211970, г. Браслов, Витебская область
- Position of the CAB Head
- Начальник отдела
- Name of the CAB Head
- Янкун Татьяна Викторовна
- Phone
- 8-2153-21820
- Fax
- E-mail
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Дзержинского, 37а, 211970, г. Браслов, Витебская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
300329632
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 327 of Aug 26, 2016
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 202 of Apr 3, 2015
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 100 of Jul 5, 2013
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Sep 26, 2011
Date of last change of registry entry: Aug 26, 2016
- Full scope of accreditation
-
(1_5489.doc)
-
(1_9153.doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Продукты пищевые и вкусовые, колбасные изделия, продукты из свинины, мясопродукты, крвь пищевая, субпродукты, свежие и свежезамороженные овощи, картофель, бахчевые, фрукты, ягоды, грибы, овощи квашенные соленые (капуста, огурцы, помидоры), мучные кондитерские изделия (торты, пирожные изделия, рулеты бисквитные, кексы, пряники, коржики, печенье), вода питьевая, смывы на качество дезинфекции, санитарно-гигиеничексие смывы с оборудования, посуды, инвентаря, тары, рук рабочих