BY/112 2.5007

Унитарное производственное предприятие"Глубокский молочноконсервный комбинат"

производственная лаборатория производственного филиала "Браславрыба"

Status of registry entry Canceled

Date of granting accreditation (initial accreditation)
Feb 9, 2018
Start and end dates of the accreditation cycle
Feb 9, 2018 - Feb 9, 2023
Standart identification: СТБ ИСО/МЭК 17025-2007 (ISO/IEC 17025:2005)
Current status of accreditation certificate: withdrawn в связи с реорганизацией филиала юридического лица
Date of accreditation status change: Jun 5, 2020
Legal entity
Full name
Унитарное производственное предприятие"Глубокский молочноконсервный комбинат"
Short name
Унитарное предприятие "Глубокский молочноконсервный комбинат"
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
Location address
ул. Ленина, 131, 211792, г. Глубокое, Глубокский район, Витебская область
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
391537880
State registration date
04.01.2018
Position of the Legal entity`s Head
Директор
Name of the Legal entity`s Head
Дулинский Валерий Брониславович
Phone
375215654939
Fax
375215655131
E-mail
glmkk@mail.ru
Conformity assessment body
Full name
производственная лаборатория производственного филиала "Браславрыба"
Location address
ул.Дзержинского, д.50, 211969, г.Браслав, Витебская область
Position of the CAB Head
начальник производственной лаборатории
Name of the CAB Head
Шепелюк Татьяна Николаевна
Phone
375215331774
Fax
375215331516
E-mail
info.braslavfish@mail.ru
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул.Дзержинского, д.50, 211969, г.Браслав, Витебская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
391537880
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 794 of Jun 5, 2020
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 714 of Oct 18, 2019
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 537 of Jul 27, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 482 of Feb 9, 2018
Date of last change of registry entry: Jun 5, 2020
Full scope of accreditation

Приложение № 1 Редакция 01 от 09.02.2018 (2.5007 пр1ред01 от 09.02.2018.doc)

Condensed scope of accreditation

Действуют с 09.02.2018 ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции», ТР ЕАЭС 040/2016 «О безопасности рыбы и рыбной продукции». Пищевая рыбная продукция. Консервированная пищевая рыбная продукция (полные консервы группы «А»)Непереработанная пищевая рыбная продукция, пищевая рыбная продукция горячего копчения, пищевая рыбная продукция холодного копчения, подкопченная пищевая рыбная продукция. Пресервы, соленая пищевая рыбная продукция.


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45