Унитарное производственное предприятие"Глубокский молочноконсервный комбинат"
производственная лаборатория производственного филиала "Браславрыба"
Status of registry entry Canceled
- Date of granting accreditation (initial accreditation)
- Feb 9, 2018
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Feb 9, 2018 - Feb 9, 2023
-
Standart identification: СТБ ИСО/МЭК 17025-2007 (ISO/IEC 17025:2005)
-
Current status of accreditation certificate: withdrawn в связи с реорганизацией филиала юридического лица
-
Date of accreditation status change: Jun 5, 2020
Legal entity
- Full name
- Унитарное производственное предприятие"Глубокский молочноконсервный комбинат"
- Short name
- Унитарное предприятие "Глубокский молочноконсервный комбинат"
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Ленина, 131, 211792, г. Глубокое, Глубокский район, Витебская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 391537880
- State registration date
- 04.01.2018
- Position of the Legal entity`s Head
- Директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Дулинский Валерий Брониславович
- Phone
- 375215654939
- Fax
- 375215655131
- E-mail
- glmkk@mail.ru
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория производственного филиала "Браславрыба"
- Location address
- ул.Дзержинского, д.50, 211969, г.Браслав, Витебская область
- Position of the CAB Head
- начальник производственной лаборатории
- Name of the CAB Head
- Шепелюк Татьяна Николаевна
- Phone
- 375215331774
- Fax
- 375215331516
- E-mail
- info.braslavfish@mail.ru
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул.Дзержинского, д.50, 211969, г.Браслав, Витебская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
391537880
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 794 of Jun 5, 2020
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 714 of Oct 18, 2019
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 537 of Jul 27, 2018
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 482 of Feb 9, 2018
Date of last change of registry entry: Jun 5, 2020
- Full scope of accreditation
-
Приложение № 1 Редакция 01 от 09.02.2018 (2.5007 пр1ред01 от 09.02.2018.doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Действуют с 09.02.2018 ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции», ТР ЕАЭС 040/2016 «О безопасности рыбы и рыбной продукции». Пищевая рыбная продукция. Консервированная пищевая рыбная продукция (полные консервы группы «А»)Непереработанная пищевая рыбная продукция, пищевая рыбная продукция горячего копчения, пищевая рыбная продукция холодного копчения, подкопченная пищевая рыбная продукция. Пресервы, соленая пищевая рыбная продукция.