Открытое акционерное общество "Глубокский молочноконсервный комбинат"
производственная лаборатория
Status of registry entry Valid
- Date of granting accreditation (initial accreditation)
- Feb 26, 2021
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Feb 26, 2021 - Feb 26, 2026
-
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
- Type of assessment
- Повторная аккредитация
- Planned date of assessment
- Dec 12, 2025
Legal entity
- Full name
- Открытое акционерное общество "Глубокский молочноконсервный комбинат"
- Short name
- ОАО "Глубокский МКК"
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Ленина, д. 131, 211793, г. Глубокое, Глубокский район, Витебская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 391541195
- State registration date
- 26.05.2020
- Position of the Legal entity`s Head
- Генеральный директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Дулинский Валерий Брониславович
- Phone
- 375215637481
- Fax
- 375215654939
- E-mail
- info@glmkk.by
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория
- Location address
- ул. Ленина, д. 131, 211793, г. Глубокое, Глубокский район, Витебская область
- Position of the CAB Head
- Начальник производственной лаборатории
- Name of the CAB Head
- Бобрович Светлана Леонидовна
- Phone
- 375215654901
- Fax
- 375215654901
- E-mail
- lab@glmkk.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Ленина, д. 131, 211793, г. Глубокое, Глубокский район, Витебская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
391541195
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1956 of Oct 16, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1956 of Oct 16, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1895 of Jun 6, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1865 of Apr 4, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1865 of Apr 4, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1706 of Jun 14, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1586 of Nov 10, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1578 of Oct 27, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1578 of Oct 27, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1578 of Oct 27, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1138 of Apr 15, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 916 of Feb 26, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 916 of Feb 26, 2021
Date of last change of registry entry: Jun 6, 2025
- Full scope of accreditation
-
Приложение №1, редакция 02 от 04.04.2025 (2.5268 Пр1ред 02 от 04.04.2025.doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Молоко коровье сырое, сливки-сырье. Молоко и молочные продукты. Молочные консервы, сухие молочные продукты. Заменитель цельного молока, добавки кормовые. Пищевые продукты. Окружающая среда. Территории населенных пунктов и других объектов, пункты наблюдения. Помещения жилых и общественных зданий и сооружений.
- Full scope of accreditation
-
Приложение №2, редакция 03 от 04.04.2025 (Пр 2 ред 03 2.5268.docx)
- Condensed scope of accreditation
-
.Молочные консервы, сухие молочные продукты. ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции».Молоко коровье сырое, сливки-сырье, молочные консервы, сухие молочные продукты. Пищевые продукты. ТР ТС 033/2013 «О безопасности молока и молочной продукции».Молоко коровье сырое, сливки-сырье. Молоко коровье сырое, сливки-сырье, молочные консервы, сухие молочные продукты. Молоко, молочные продукты. Пищевые продукты