BY/112 2.5288

Открытое акционерное общество "Молочный мир"

лаборатория производственная Щучинского филиала ОАО «Молочный мир»

Status of registry entry Valid

Date of granting accreditation (initial accreditation)
May 7, 2021
Start and end dates of the accreditation cycle
May 7, 2021 - May 7, 2026
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
Type of assessment
Повторная аккредитация
Planned date of assessment
Feb 21, 2026
Legal entity
Full name
Открытое акционерное общество "Молочный мир"
Short name
ОАО "Молочный мир"
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
Location address
ул. Гаспадарчая, д. 28, 230005, г. Гродно, Гродненская область
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
500040357
State registration date
18.12.1990
Position of the Legal entity`s Head
Генеральный директор
Name of the Legal entity`s Head
Аникеева Марина Евгеньевна
Phone
375152430172
Fax
375152453969
E-mail
info@milk.by
Conformity assessment body
Full name
лаборатория производственная Щучинского филиала ОАО «Молочный мир»
Location address
ул. 17 Сентября, д. 45, 231513, г. Щучин, Щучинский район, Гродненская область
Position of the CAB Head
инженер по качеству
Name of the CAB Head
Кондратович Илона Тодеушевна
Phone
375333256891
Fax
375151429958
E-mail
plab_msz@schuchin-cheese.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. 17 Сентября, д. 45, 231513, г. Щучин, Щучинский район, Гродненская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
500040357
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1929 of Aug 22, 2025
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1741 of Aug 9, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1636 of Feb 2, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1602 of Dec 8, 2023
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1156 of May 20, 2022
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1134 of Apr 8, 2022
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1134 of Apr 8, 2022
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1027 of Sep 24, 2021
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1027 of Sep 24, 2021
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 960 of May 7, 2021
Date of last change of registry entry: Aug 22, 2025
Full scope of accreditation

Приложение №1, редакция 02 от 17.12.2021 (замена листа 10 от 02.02.2024) (2.5288 Пр1ред02 от 17.12.2021, замена листа 10.doc)

Программа ПОК и ПА (2.5288 Программа ПОК и ПА.docx)

Condensed scope of accreditation

Сырье: молоко коровье. Сыры полутвердые, твердые, сверхтвердые. Масло из коровьего молока. Масло сливочное. Сыворотка молочная сухая. Сывороточный сухой продукт. Концентрат сывороточный, концентрат сывороточный белковый. Молоко пастеризованное для переработки. Молоко обезжиренное пастеризованное. Сыворотка молочная сепарированная. Продукт из сыворотки «Пермеат» концентрированный. Продукт из сыворотки «Пермеат». Сливки сырье. Сливки из молочной подсырной сыворотки. Сыворотка молочная пастеризованная. Сыворотка молочная концентрированная. Вода питьевая. Молоко и молочная продукция. Объекты внешней среды (территория, помещения).

Full scope of accreditation

Приложение №2, редакция 02 от 09.08.2024 (2.5288 Приложение 2, ред 02 от 09.08.24.docx)

Condensed scope of accreditation

ТР ТС 021/2011 О безопасности пищевой продукции: Молоко и молочная продукция; Удельная (объемная) активность радионуклида цезия-137 (МВИ.МН 1823-2007). ТР ТС 033/2013 О безопасности молока и молочной продукции: Молоко и молочная продукция; Сырое молоко, молоко - сырье, сырое обезжиренное молоко, сливки сырые; Антибиотики: левомицитин (хлорамфеникол); тетрациклиновая группа; пенициллин; стрептомицин; БГКП (колиформы); Дрожжи; Ингибирующие вещества, в том числе антибиотики; Индекс растворимости; Кислотность; КМАФАнМ; Массоая доля лактозы; Массовая доля белка; Массовая доля влаги; Массовая доля жира; Массовая доля золы; Массовая доля соли; Массовая доля сухих обезжиренных веществ; Наличие аммиака; Наличие перекиси водорода; Наличие соды; Органолептические показатели: внешний вид, консистенция, вкус и запах, цвет; Отбор проб; Плесени; Плотность; Содержание соматических клеток; Споры мезофильных анаэробных бактерий; Споры мезофильных лактосбраживающих анаэробных бактерий; Степень чистоты, группа; Температура; Термоустойчивость по алкогольной пробе; Титруемая кислотность молочной плазмы; Удельная (объемная) активность радионуклида цезия-137; Эффективность пастеризации (ГОСТ 10444.12-2013; ГОСТ 13928-84; ГОСТ 23327-98; ГОСТ 23453-2014; ГОСТ 23454-2016; ГОСТ 24065-80; ГОСТ 24066-80; ГОСТ 24067-80; ГОСТ 25228-82; ГОСТ 26754-85; ГОСТ 26809.1-2014; ГОСТ 26809.2-2014; ГОСТ 29245-91; ГОСТ 29246-91; ГОСТ 29247-91; ГОСТ 29248-91; ГОСТ 30305.4-95; ГОСТ 32012-2012; ГОСТ 32254-2013; ГОСТ 32901-2014; ГОСТ 33566-2015; ГОСТ 3622-68; ГОСТ 3623-2015; ГОСТ 3624-92; ГОСТ 3625-84; ГОСТ 3626-73; ГОСТ 3627-81; ГОСТ 5867-90; ГОСТ 8218-89; ГОСТ 9225-84; ГОСТ ISO 707-2013; ГОСТ Р 51463-99; МВИ.МН 1823-2007; СТБ 1036-97; СТБ 1051-2012; СТБ 1053-2015).


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45