Открытое акционерное общество "Молочный мир"
лаборатория производственная Щучинского филиала ОАО «Молочный мир»
Status of registry entry Valid
- Date of granting accreditation (initial accreditation)
- May 7, 2021
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
May 7, 2021 - May 7, 2026
-
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
- Type of assessment
- Повторная аккредитация
- Planned date of assessment
- Feb 21, 2026
Legal entity
- Full name
- Открытое акционерное общество "Молочный мир"
- Short name
- ОАО "Молочный мир"
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Гаспадарчая, д. 28, 230005, г. Гродно, Гродненская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 500040357
- State registration date
- 18.12.1990
- Position of the Legal entity`s Head
- Генеральный директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Аникеева Марина Евгеньевна
- Phone
- 375152430172
- Fax
- 375152453969
- E-mail
- info@milk.by
Conformity assessment body
- Full name
- лаборатория производственная Щучинского филиала ОАО «Молочный мир»
- Location address
- ул. 17 Сентября, д. 45, 231513, г. Щучин, Щучинский район, Гродненская область
- Position of the CAB Head
- инженер по качеству
- Name of the CAB Head
- Кондратович Илона Тодеушевна
- Phone
- 375333256891
- Fax
- 375151429958
- E-mail
- plab_msz@schuchin-cheese.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. 17 Сентября, д. 45, 231513, г. Щучин, Щучинский район, Гродненская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
500040357
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1929 of Aug 22, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1741 of Aug 9, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1636 of Feb 2, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1602 of Dec 8, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1156 of May 20, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1134 of Apr 8, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1134 of Apr 8, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1027 of Sep 24, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1027 of Sep 24, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 960 of May 7, 2021
Date of last change of registry entry: Aug 22, 2025
- Full scope of accreditation
-
Приложение №2, редакция 02 от 09.08.2024 (2.5288 Приложение 2, ред 02 от 09.08.24.docx)
- Condensed scope of accreditation
-
ТР ТС 021/2011 О безопасности пищевой продукции: Молоко и молочная продукция; Удельная (объемная) активность радионуклида цезия-137 (МВИ.МН 1823-2007). ТР ТС 033/2013 О безопасности молока и молочной продукции: Молоко и молочная продукция; Сырое молоко, молоко - сырье, сырое обезжиренное молоко, сливки сырые; Антибиотики: левомицитин (хлорамфеникол); тетрациклиновая группа; пенициллин; стрептомицин; БГКП (колиформы); Дрожжи; Ингибирующие вещества, в том числе антибиотики; Индекс растворимости; Кислотность; КМАФАнМ; Массоая доля лактозы; Массовая доля белка; Массовая доля влаги; Массовая доля жира; Массовая доля золы; Массовая доля соли; Массовая доля сухих обезжиренных веществ; Наличие аммиака; Наличие перекиси водорода; Наличие соды; Органолептические показатели: внешний вид, консистенция, вкус и запах, цвет; Отбор проб; Плесени; Плотность; Содержание соматических клеток; Споры мезофильных анаэробных бактерий; Споры мезофильных лактосбраживающих анаэробных бактерий; Степень чистоты, группа; Температура; Термоустойчивость по алкогольной пробе; Титруемая кислотность молочной плазмы; Удельная (объемная) активность радионуклида цезия-137; Эффективность пастеризации (ГОСТ 10444.12-2013; ГОСТ 13928-84; ГОСТ 23327-98; ГОСТ 23453-2014; ГОСТ 23454-2016; ГОСТ 24065-80; ГОСТ 24066-80; ГОСТ 24067-80; ГОСТ 25228-82; ГОСТ 26754-85; ГОСТ 26809.1-2014; ГОСТ 26809.2-2014; ГОСТ 29245-91; ГОСТ 29246-91; ГОСТ 29247-91; ГОСТ 29248-91; ГОСТ 30305.4-95; ГОСТ 32012-2012; ГОСТ 32254-2013; ГОСТ 32901-2014; ГОСТ 33566-2015; ГОСТ 3622-68; ГОСТ 3623-2015; ГОСТ 3624-92; ГОСТ 3625-84; ГОСТ 3626-73; ГОСТ 3627-81; ГОСТ 5867-90; ГОСТ 8218-89; ГОСТ 9225-84; ГОСТ ISO 707-2013; ГОСТ Р 51463-99; МВИ.МН 1823-2007; СТБ 1036-97; СТБ 1051-2012; СТБ 1053-2015).