BY/112 2.5352

Иностранное общество с ограниченной ответственностью "Горецкий пищевой комбинат"

производственная лаборатория

Status of registry entry Valid

Date of granting accreditation (initial accreditation)
Dec 17, 2021
Start and end dates of the accreditation cycle
Dec 17, 2021 - Dec 17, 2026
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
Type of assessment
Периодическая оценка компетентности
Planned date of assessment
Dec 17, 2025
Legal entity
Full name
Иностранное общество с ограниченной ответственностью "Горецкий пищевой комбинат"
Short name
ИООО "Горецкий пищевой комбинат"
Regulator
Группировки субъектов, не относящихся к органам государственной власти и управления / Юридические лица без ведомственной подчиненности (кроме общественных, религиозных организаций (объединений), республиканских государственно-общественных объединений)
Location address
ул. Мира, д. 19, оф. 2, 213410, г. Горки, Горецкий район, Могилевская область
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
790822958
State registration date
28.03.2013
Position of the Legal entity`s Head
Директор
Name of the Legal entity`s Head
Гасанов Евгений Закирович
Phone
375223363916 (вн. 178)
Fax
375223363921
E-mail
GorkiPK.2013@gmail.com
Conformity assessment body
Full name
производственная лаборатория
Location address
ул. Мира, д. 19, оф. 2, 213410, г. Горки, Горецкий район, Могилевская область
Position of the CAB Head
Начальник производственной лаборатории
Name of the CAB Head
Аврамов Дмитрий Александрович
Phone
375292958286
Fax
-
E-mail
avramov@milkhills.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Мира, д. 19, оф. 2, 213410, г. Горки, Горецкий район, Могилевская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
790822958
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1760 of Sep 6, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1411 of Mar 31, 2023
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1589 of Nov 17, 2023
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1365 of Feb 3, 2023
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1343 of Dec 30, 2022
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1343 of Dec 30, 2022
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1075 of Dec 17, 2021
Date of last change of registry entry: Sep 6, 2024
Full scope of accreditation

Приложение №1, редакция 01 от 17.12.2021, замена листов 2, 3 от 03.02.2023 (2.5352 Пр1ред01 от 17.12.2021 замена листов 2, 3.docx)

Дополнение №1 от 17.11.2023 к Приложению №1, редакции 01 от 17.12.2021 (2.5352 Доп1 от 17.11.2023.docx)

Condensed scope of accreditation

Молоко обезжиренное. Сыворотка молочная. Сливки сырье. Сыворотка обезжиренная. Молоко питьевое пастеризованное. Пермеат-полуфабрикат. Продукты кефирные. Сметана. Творог и продукты творожные. Сыворотка молочная сгущенная, обезжиренная. Концентрат сывороточных белков. Молоко обезжиренное. Сливки сырье. Сливки пастеризованные. Концентраты молочных белков. Напитки кисломолочные. Продукты кисломолочные. Пермеат молочный, концентрированный. Йогурты. Продукты молочные. Сыры. Сыры сливочные. Продукт сычужный. Продукт белково-жировой. Масла и жиры животные и растительные. Масло из коровьего молока. Вода питьевая.


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45