Сельскохозяйственный производственный кооператив "Обухово"
производственная лаборатория мясоцеха
Status of registry entry Canceled
- Date of granting accreditation (initial accreditation)
- Sep 30, 2002
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Sep 30, 2002 - Sep 30, 2011
-
Current status of accreditation certificate: withdrawn в связи с окончанием срока действия аттестата аккредитации
-
Date of accreditation status change: Jan 23, 2012
Legal entity
- Full name
- Сельскохозяйственный производственный кооператив "Обухово"
- Regulator
-
- Location address
- 231766, Гродненский р-н, Гродненский район, д. Квасовка
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- State registration date
- (not set)
- Position of the Legal entity`s Head
- Name of the Legal entity`s Head
- Сенько И.П.
- Phone
- (8-0152) 77-12-41
- Fax
- E-mail
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория мясоцеха
- Location address
- 231766, Гродненский р-н, Гродненский район, д. Квасовка
- Position of the CAB Head
- Name of the CAB Head
- Фабиянская С.А.
- Phone
- (8-0152) 77-12-41
- Fax
- E-mail
Address of the place of implementation of accreditation activities
231766, Гродненский р-н, Гродненский район, д. Квасовка
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
Не задано
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Nov 30, 2010
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Oct 31, 2008
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Sep 30, 2005
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No of Sep 30, 2002
Date of last change of registry entry: Jan 23, 2012
- Full scope of accreditation
-
(ОА2519_21.11.2008.doc)
- Condensed scope of accreditation
-
Колбасы вареные, сосиски и сардельки, колбасы полукопченые и варено-копченые, продукты из свинины копчено-вареные, полуфабрикаты мясные, колбасы сырые, сырье: мясо свинины, мясо говядины, продукты из шпика, мясо-телятина в тушах и полутушах, субпродукты охлажденные обработанные, жир-сырец свиной охлажденный, полуфабрикаты мясные натуральные, специи: перец, орех, кориандр, сахар-песок, молоко сухое, порошок яичный, мука пшеничная, чеснок, соль поваренная, пищевая йодированная (пленка целлюлозная, шпагат из лубяных волокон, натрий азотистокислый)