Открытое акционерное общество "Слуцкий сыродельный комбинат"
производственная лаборатория Копыльского филиала
Status of registry entry Valid
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Mar 27, 2021 - Mar 27, 2026
-
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
- Type of assessment
- Повторная аккредитация
- Planned date of assessment
- Jan 13, 2026
Legal entity
- Full name
- Открытое акционерное общество "Слуцкий сыродельный комбинат"
- Short name
- ОАО "Слуцкий сыродельный комбинат"
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Тутаринова, д. 14, 223610, г. Слуцк, Слуцкий район, Минская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 600119098
- State registration date
- 23.12.1996
- Position of the Legal entity`s Head
- Генеральный директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Герасименок Александр Александрович
- Phone
- 375179555502
- Fax
- 375179556526
- E-mail
- info@slsk.by
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория Копыльского филиала
- Location address
- ул. Заводская, д. 15, 223927, г. Копыль, Копыльский район, Минская область
- Position of the CAB Head
- начальник производственной лаборатории
- Name of the CAB Head
- Стасевич Алла Викентьевна
- Phone
- 375336041293
- Fax
- 80171957939
- E-mail
- kopyllab@yandex.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Заводская, д. 15, 223927, г. Копыль, Копыльский район, Минская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
600119098
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1916 of Jul 25, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1916 of Jul 25, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1833 of Feb 14, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1833 of Feb 14, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1770 of Oct 4, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1755 of Aug 30, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1700 of May 31, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1337 of Dec 23, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1337 of Dec 23, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1247 of Sep 9, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 995 of Jul 16, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 972 of May 31, 2021
Date of last change of registry entry: Jul 25, 2025
- Full scope of accreditation
-
Приложение №2, редакция 04 от 14.02.2025 (ОА 2.0163 Приложение №2 на ТКА.docx)
- Condensed scope of accreditation
-
ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции».Масло из коровьего молока. Молоко коровье сырое. Молоко сухое. Сыворотка молочная сухая, сыворотка сухая деминерализованная. Сыры. ТР ТС 033/2013 «О безопасности молока и молочной продукции».Масло из коровьего молока. Молоко коровье сырое. Молоко сухое. Сыворотка молочная сухая, сыворотка сухая деминерализованная. Сыры