Общество с ограниченной ответственностью "ПромитасТрейд"
производственная лаборатория
Status of registry entry Valid
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Oct 8, 2021 - Oct 8, 2026
-
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
- Type of assessment
- Повторная аккредитация
- Planned date of assessment
- Jul 25, 2026
Legal entity
- Full name
- Общество с ограниченной ответственностью "ПромитасТрейд"
- Short name
- ООО "ПромитасТрейд"
- Regulator
-
Группировки субъектов, не относящихся к органам государственной власти и управления / Юридические лица без ведомственной подчиненности (кроме общественных, религиозных организаций (объединений), республиканских государственно-общественных объединений)
- Location address
- здание МПЦ №32098 литер А 1-2/К, каб. 102, 223039, д. Таборы, с/с Хатежинский, Минский район, Минская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 692148429
- State registration date
- 11.10.2019
- Position of the Legal entity`s Head
- Директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Цубиков Антон Васильевич
- Phone
- -
- Fax
- -
- E-mail
- lab.promitas@mail.ru
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория
- Location address
- здание МПЦ, 223039, д. Таборы, с/с Хатежинский, Минский район, Минская область
- Position of the CAB Head
- Заведующий лабораторией
- Name of the CAB Head
- Мирукович Светлана Михайловна
- Phone
- 375296316567
- Fax
- -
- E-mail
- lab.promitas@mail.ru
Address of the place of implementation of accreditation activities
здание МПЦ, 223039, д. Таборы, с/с Хатежинский, Минский район, Минская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
692148429
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1953 of Oct 10, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1905 of Jun 27, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1905 of Jun 27, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1895 of Jun 6, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1895 of Jun 6, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1869 of Apr 11, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1869 of Apr 11, 2025
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1726 of Jul 19, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1676 of Apr 19, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1676 of Apr 19, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1676 of Apr 19, 2024
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1591 of Nov 20, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1591 of Nov 20, 2023
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1211 of Jul 22, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1211 of Jul 22, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1211 of Jul 22, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1156 of May 20, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1156 of May 20, 2022
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1034 of Oct 8, 2021
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1034 of Oct 8, 2021
Date of last change of registry entry: Jun 27, 2025
- Full scope of accreditation
-
Приложение №1, редакция 03 от 06 июня 2025 года
(2.5325+.docx)
- Condensed scope of accreditation
-
Изделия колбасные. Продукты мясные из говядины. Продукты мясные из свинины. Продукты варено-копченые из мяса. Продукты из шпика. Полуфабрикаты мясные рубленые. Полуфабрикаты мясные быстрого приготовления. Мясо (свинина, говядина, конина). Продукты убоя подозрительные по инфекционным заболеваниям. Субпродукты убойных животных. Кровь пищевая. Мясо охлажденное.
- Full scope of accreditation
-
Приложение №2, редакция 04 от 27.06.2025 (2.5325+.docx)
- Condensed scope of accreditation
-
ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции».Колбасные изделия и продукты из мяса; Мясо свежее, охлажденное, замороженное, полуфабрикаты, субпродукты; ТР ТС 034/2013 «О безопасности мяса и мясной продукции».Колбасное изделие из термическиобработанных ингредиентов; Колбасные изделия и продукты из мяса; Колбасные изделия мясные (мясосодержащие). Продукты из мяса мясные (мясосодержащие); Мясо парное, охлажденное и замороженное. Полуфабрикаты охлажденные, замороженные; Мясо свежее, охлажденное, замороженное, полуфабрикаты, субпродукты; Субпродукты охлажденные и замороженные. Кровь и продукты ее переработки (все виды продуктивных животных).; Шпик свиной, охлажденный, замороженный и продукты из него.