BY/112 2.1166

Открытое акционерное общество «Брестхлебопродукт»

производственная технологическая лаборатория

Status of registry entry Valid

Start and end dates of the accreditation cycle
May 7, 2022 - May 7, 2027
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
Type of assessment
Повторная аккредитация
Planned date of assessment
Feb 21, 2027
Legal entity
Full name
Открытое акционерное общество «Брестхлебопродукт»
Short name
ОАО «Брестхлебопродукт»
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
Location address
ул. Поплавского, д. 54, 224001, г. Брест, Брестская область
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
200127127
State registration date
31.08.1993
Position of the Legal entity`s Head
Директор
Name of the Legal entity`s Head
Капица Анатолий Иванович
Phone
375162574151
Fax
375162574151
E-mail
bug.niva@brestmuka.by
Conformity assessment body
Full name
производственная технологическая лаборатория
Location address
ул. Поплавского, д. 54, 224001, г. Брест, Брестская область
Position of the CAB Head
Заместитель директора по качеству
Name of the CAB Head
Мисько Ирина Адамовна
Phone
375162281255
Fax
375162574122, 375162581254
E-mail
bhp.ptl@brestmuka.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Поплавского, д. 54, 224001, г. Брест, Брестская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
200127127
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1920 of Aug 1, 2025
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1721 of Jul 12, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1622 of Jan 12, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1622 of Jan 12, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1622 of Jan 12, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1622 of Jan 12, 2024
Date of last change of registry entry: Aug 1, 2025
Full scope of accreditation

Приложение №1, редакция 02 от 12.01.2024 (2.1166 Пр1ред02 от 12.01.2024.docx)

Condensed scope of accreditation

Злаковые культуры: пшеница, рожь, ячмень, овес, просо, гречиха. Мука пшеничная. Мука ржаная хлебопекарная. Отруби: пшеничные, ржаные. Крупа пшено шлифованное. Крупа ячменная, перловая, ячневая. Крупа овсяная. Крупа гречневая. Крупа пшеничная Могилевская. Крупа манная. Вода питьевая. Мука, крупы, хлопья. Сельскохозяйственное сырье (зерно). Корма (зерно фуражное). Рабочие места в производственных и служебных помещениях: постоянного пребывания; временного пребывания. Территория объектов народного хозяйства и остальные открытые территории населенных пунктов.

Full scope of accreditation

Приложение №2, редакция 03 от 12.07.2024 (2.1166 Пр2ред03 от 12.07.2024.docx)

Condensed scope of accreditation

ТР ТС 015/2011 «О безопасности зерна».Зерно, поставляемое на кормовые цели (пшеница, рожь, овес, ячмень, тритикале, просо, гречиха); Зерно, поставляемое на пищевые цели (пшеница, рожь, овес, ячмень, тритикале, просо, гречиха; ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции».Зерно, поставляемое на пищевые цели (пшеница, рожь, овес, ячмень, тритикале, просо, гречиха; Мука, крупа, хлопья


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45